Burs Başvurusu Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine !

Vakfımızdan burs başvurusu yapan/yapacak olan 4 yıllık üniversite öğrencilerimizin başvuru formu ile beraber MUTLAKA GÖNDERMESİ GEREKEN EVRAKLAR listesi aşağıdadır.Eksik evrakı olan öğrencilerimiz ACİLEN tamamlası gerekmektedir. *Öğrenci belgesi (Her yıl) *Transcript çıktısı (Her yıl) *Kimlik Belgesi Fotokopisi Adli Sicil (Sabıka) *Kaydı Öğrenci Belgesi ile AKBANK şubesine burs için açılacak hesabın cüzdan fotokopisi veya hesap açılış dekontu fotokopisi *NOT: Son başvuru tarihi 24.10.2014

15.10.2014

İslami ilim tahsil eden yavrularımızın ihtiyaç ve iaşesini temin etmek, kendilerine yardımcı olmak, üniversite okuyan köylü öğrencilerimize eğitim katkısı sunmak ve Kur'an Kursu hizmetlerinin devamı için siz hayırsever hemşerilerimizin hassasiyetine müracaat ediyor, BAĞIŞ, SADAKAYI CARİYE, FİTRE ve ZEKATLARINIZI Taflancık Eğitim Ve Kültür Vakfımıza bekliyoruz. Allah cc yapacağınız yardımları kabul etsin. Vakıf Başkanı Ahmet YEŞİLYURT

09.10.2014

Duamız;

Allâh’ım! Bizlere verdiğin emânetlerin hakkını liyâkatle edâ etmeyi ve Yaratan’dan dolayı yaratılanlara hizmet eden “vakıf insan”lardan olabilmeyi nasîb eyle! Âmîn!

05.04.2013

Sitemizi Beğendiniz mi ?