Vakfımızın amacı ;

Cami, kur’an kursu, eğitim ve kültür işlerinin yanında köyümüz halkının uzaktan yakından birbirleriyle dayanışma içinde yaşaması birbirinin sıkıntısı sevincini paylaşmak amacıyla köyümüzün şimdiki küçükleri ama yarının büyükleri olan kardeşlerimize güzel yaşanır bir köy bırakmaktır.

Vakıf yöneticilerimiz köyümüzün şimdiki sıkıntılarını halletmek ve ileride örnek gösterilen bir köy haline dönüştürmek amacıyla bu hizmetleri başlatmıştır.

Vakfımızın Misyonu ;

Ülkemizin ve yöremizin kalkınmasında söz sahibi olacak özgüveni yüksek gençlerin yetişmesine katkıda bulunarak çocuğu, aileyi ve toplumu güçlendirmek, aynı zamanda devletimizin Sağlık, Kültür,Sosyal Yardım ve Eğitim alanlarındaki yükünü hafifletmeye yardımcı olmak ve köyümüze şimdiye kadar büyüklerimiz tarafından kazandırılan ve bağışlanan eserleri yaşatmaktır.

Vakfımızın Vizyonu ;

Kültür, Sağlık, Eğitim ve Sosyal Hizmetler alanlarında insani sorumluluklarımızın bilincinde ve küreselleşen dünya koşullarına uygun çağdaş ve yöremizde öncü bir vakıf olmaya devam etmektir.

Sitemizi Beğendiniz mi ?

Sonuçlar Oy Ver