Zaman birlik ve beraberlik zamanı | 12 Mayıs 2013 Pazar

Taflancık Eğitim Ve Kültür Vakfı'nın olağan toplantısından birlik ve beraberlik mesajı çıktı. Vakıf yönetimi ve mütevelli heyeti üyeleri vakıf olarak güzel projelere ve hizmetlere imza atılabilmesi için tüm köylülerimizin  birlik ve beraberlik içinde hayır yarışında yerini almasını istedi.

Taflancık Eğitim Ve Kültür Vakfının 11.05.2013 tarihinde düzenlenen olağan toplantısında mütevelli heyeti üyeleri  ile  vakfımızın ekonomik anlamda nasıl daha iyi yerlere getirebiliriz  noktasında istişare yapıldı. Yönetimin yaptığı bilgilendirmede vakfın mevcut mali yapısı ve giderler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Vakıf mütevelli heyeti başkanı  Mustafa Özdemir yaptığı konuşmada  olağan toplantıların önemine dikkat çekerek katılım noktasında hassasiyet gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca Özdemir, vakıf işlerinin birlik ve beraberlik içinde başarılabileceğini aksi takdirde hizmetlerin sekteye uğramasının kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Vakıf başkanı Ahmet Yeşilyurt ise konuşmasına vakfımızın bugüne gelmesinde katkısı olan büyüklerimizi anarak başladı. Vakıf çatısı altında bir hizmet yarışı verdiklerini ifade eden Yeşilyurt, önceki aylarda düzenlenen sabah kahvaltısından istenilen neticeyi alamadıklarını da sözlerine ekledi.

Vakıf başkanı, bizler köylü vatandaşlarımızın ve hayırsever insanımızın gücü oranında hayra vesile olmasını arzuluyoruz. Nihayetinde  yapılmak istenen tüm projeler maddiyata dayanıyor.Bu anlamda gücümüz var ama her ne hikmetse bu gücü kullanamıyoruz. Bir isteksizlik var. Biz yöremiz zenginlerimizin doydukları  yere  hizmet etmelerini anlıyoruz. Ancak doğdukları yerleri de unutmasınlar istiyoruz dedi.

Ahmet Yeşilyurt,  son olarak vakıf olarak yapmak istediklerimize karşılık elimizde yeterli maddiyat maalesef yok. Bu anlamda birlik ve beraberlik içinde adım atarsak yarınlara daha sağlam adımlarla ilerleriz dedi.