Üniversiteli Öğrencilerimizin Dikkatine ! | 24 Eylül 2014 Çarşamba

Taflancık Eğitim Ve Kültür Vakfı olarak 4 yıllık lisans öğrencilerimize yönelik yapılan burs çalışması yapılmaktadır.

Bu kapsamda 4 yıllık üniversite kazanan veya okuyan öğrencilerimizin  vakıf sitemizin ana sayfasından (www.taflancikvakfi.com ) indirecekleri burs başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurup tarafımıza ulaştırması gerekmektedir.

Öğrencilerimizin özellikle  burs başvuru formuna öğrenci belgesi ve transcript çıktısını eklemesi gerekiyor. Online olarak gönderilecek başvurularda gönderim  e-mail adresi başvuru formu sonunda belirtilmiştir. Vakfımızın sistemine ulaşan başvurular ilgili burs komitesi tarafından değerlendirilip sonuçlandırılacaktır.