Mütevelli heyetine dört isim daha katıldı | 18 Aralık 2012 Salı

Taflancık Eğitim Ve Kültür Vakfı yönetimi ve mütevelli heyetinin 08.12.2012 tarihinde oy birliği ile aldığı karar sonucu  vakfımıza hizmette bulunan rahmetli Şeref Kır oğlu Mehmet Ali KIR, İstanbul'da bulunan vakıf binamızın yapımında ve hayır işlerinde büyük katkısı olan rahmetli Mustafa Kanıtoğlu'nun oğlu Fatih KANITOĞLU, köyümüze ve köylümüze büyük hizmetleri olan rahmetli Ahmet Kanıtoğlu'nun oğlu Enes KANITOĞLU ve  halen vakfımıza ve köyümüze hizmet eden Tufan Yeşilyurt'un oğlu  Muammer YEŞİLYURT'u  mütevelli heyeti bünyesine alındı.

Taflancık Eğitim Ve Kültür Vakfının olağan toplantısında divan başkanlığını yapan İsmail Karaalioğlu mütevelli heyetine  katılacak yeni isimleri açıklarken yaptığı izahta " paramızı teslim edemeyeceğimiz insanlara vakfımızı teslim etmeyiz. " vurgusu yaptı.

Yeni isimlerin katılımının geleceğe dönük bir yatırım olduğunu söyleyen Karaalioğlu,  kaliteli kadrolar oluşturarak vakıf hizmetlerini uzun yıllara taşımak istediklerini  ifade etti.