Kaldığımız yerden hizmete devam... | 22 Aralık 2014 Pazartesi

Vakfımızın 20.12.2014 tarihinde gerçekleşen  olağan toplantısında mevcut başkanımız Ahmet  YEŞİLYURT oy birliği ile tekrar başkan seçildi. Kendisine tekrar görev verilen Yeşilyurt,   mütevelli heyetine teşekkür ederek yeni  dönemde  yeni yönetimle aynı heyecan ile görevlerini ifa etmeye çalışacaklarını bildirdi.
Başkanlık seçimi öncesi  bilgilendirme yapan vakıf başkanı  hedefledikleri projelerden  üniversite öğrencilerine burs konusunu hayata geçirebildiklerini  ve vakıf binasının tadilatını yaptıklarını diğer hedeflerin ise yeterli bütçe olmadığından hayata geçiremediğini  ifade etti.
Geçmiş yönetimlere ve  Taflancık Köyüne/mahallesine hizmet eden büyüklerimize teşekkür  eden Ahmet Yeşilyurt  vakfımız  üzerinden bir hayır köprüsü inşa ederek hep birlikte bizlere yakışan güzel işlere imza atalım dedi.