Amacımız hoş bir sadâ bırakmak | 04 Nisan 2013 Perşembe

Değerli Üyelerimiz;
Değerli Taflancıklılar;

Taflancık Eğitim Ve Kültür Vakfı olarak,  hayatta kaldığımız müddet gelecek nesillerimize  bırakacağımız en önemli mirasın “ kültür” olduğunu düşünüyoruz. Ve çalışmalarımızı  bu eksen üzerinde yürütmeye gayret gösteriyoruz.

Ekonomik kaygılar neticesinde köyünü boşaltan insanımız, büyüyen şehirlerde yitirdiği gelenek ve göreneklerini yeniden canlandırmaya  çalışıyor. Geldiğimiz durum itibariyle gördük ki, büyük şehirlerde yaşayıp,  köyüne,  doğduğu topraklara özlem duyan yöre insanımız, birlik ve beraberlik içinde,  katılımcı bir anlayışla hem köy sorunlarına hem de içinde yaşadığı cemiyetin  sorunlarına  daha kolay çözüm bulabiliyor.

Bunun için büyük bir heyecan ve istekle  insanlarımızın , Taflancık Eğitim Ve Kültür Vakfı çatısı altında bir araya gelerek, hem kendi yörelerinin kültürel ve ekonomik anlamda kalkınmasına katkıda bulunacakları hem de ülkenin aydınlık yarınlara  ulaşmasında önemli bir etken olacaklarına inanıyoruz

Vakıf yönetimi olarak amacımız gök kubbe altında  hoş bir sadâ bırakmak ve gelecek nesiller tarafından hayırla anılmaktır.

Muhabbetle kalın…

Taflancık Eğitim Ve Kültür Vakfı Yönetimi